Siyaset

Gökhan Dinçer: Mudanya’da yaşamak ayrıcalık olacak

BURSA (İGFA) – 31 Mart’ta gerçekleştirilecek Yerel seçimler öncesinde Mudanya’da ulaşılmadık kimse, dinlenmedik sorun olsun istemeyen Cumhur İttifakı AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.

İlçe halkıyla sürekli içiçe olan, esnafla bulaşan ve sorunları dinleyip çözüm yolları hakkında fikir alışverişinde bulunan AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, Sivil Toplum Kuruluşları’nı da ziyaret ediyor.

Mudanya’nın en büyük sorununun iletişimsizlik olduğunun altını çizen AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, “İlk olarak var olan bu sorunu ortadan kaldıracağız. Vatandaşımızın belediye daha kolay ulaşımını sağlayacağız. Mudanya’nın kamu kurum ve kuruluşlar ile iletişimini üst seviyeye çıkartacağız. Her hafta bir köyümüzde vatandaşlarımızla buluşup, sorunları ve çözüm yollarını birlikte bulacağız. Her 15 gün gerçekleştireceğimiz halk günlerinde vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyeceğiz” diye konuştu.

Mudanya’nın trafikten, kentsel dönüşüme, altyapı eksikliğinden spor tesisi yokluğuna, iletişimden otopark sorununa birçok konuda yaşadığı sıkıntıların farkında olduklarını ve çözüm yollarını da bildiklerini ifade eden Gökhan Dinçer, “Mudanya’da yaşamak ayrıcalık olacak. Türkiye’nin imrendiği bir ilçe olacak Mudanya. Sosyolojik ve coğrafi konumu bu kadar güzel olan ilçemiz hak ettiği değere kavuşacak. İnciri, zeytini değerini bulacak. Köylerimizi de unutmayacağız. Spor tesisleri, gençlik merkezleriyle ilçemizin köylerinde yaşamak da ayrıcalık olacak. Bugüne kadar bana nasip olan görevlerimde insana kıymet vermenin çözüm üretme noktasında ne kadar isabetli olduğunu gördüm. Ötekileştirme yapmadan talep bizden ise çözeceğiz, diğer kurumlarla ilgili ise çözüm konusunda ne yapmamız gerekirse sonuna kadar gayret göstereceğiz ve başaracağız” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu