Siyaset

Bursa İnegöl’de Başkan Taban’dan saha çalışmalarına devam

BURSA (İGFA) – İnegöl Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Alper Taban, seçim çalışmalarını dört bir koldan sürdürüyor. Köy köy, mahalle mahalle, sokak sokak gezerek sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayan Başkan Taban, bu süreçte özellikle akşamları kırsal mahallelerde vatandaşlarla buluşarak dönem içinde yapılanları ve yeni döneme dair hedeflerini anlatıyor.

Kırsal mahalle ziyaretleri kapsamında Cuma akşamı İsaören Mahallesine misafir olan Başkan Alper Taban, burada büyük bir coşkuyla karşılandı.

7’den 77’ye her yaştan vatandaşın katıldığı buluşmada mahallenin gençleri, gençliğin Başkan Alper Taban’ı meşalelerle karşıladı. AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, parti yöneticileri, meclis üyeleri ve yeni dönem meclis üyesi adaylarının da katıldığı İsaören Mahallesi ziyaretinde, tüm kahvehaneler gezilerek vatandaşlara tek tek hal hatır soruldu.

BÖLGENİN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Yapılan ziyarette sonuna gelen dönem içerisinde neler yaptıklarını anlatan Başkan Alper Taban, yeni dönemde hem eksikleri tamamlamak hem de üzerine katarak daha iyi hizmetleri ortaya koymak adına göreve talip olduklarını söyledi. Özellikle tarım ve hayvancılığa yönelik hedeflerini burada vatandaşlarla paylaşan Başkan Taban, bölgenin sorunları ve ihtiyaçları üzerine de mahalle sakinleriyle istişarelerde bulundu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu